Çelik aşçı oldu

16.08.2012 15:30:15

Çelik aşçı oldu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Yüreğir Belediyesi iftar çadırında aşçı kıyafeti giyerek vatandaşlara yemek dağıttı

 

Adana(Ulus)-- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, partili Yüreğir Belediyesini ziyaret etti, burada iftar çadırında aşçılık kıyafeti giyerek yemek dağıttı. Çelik, Yüreğir Belediye Başkanının hizmetlerinin de başarılı olduğunu vurguladı.

 

Adana Milletvekili Ömer Çelik Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Çelikcan’ı ve ekibini kutlayan Ömer Çelik ‘Yüreğir Belediyesi her geçen gün çıtasını yükselterek hizmetlerine devam ediyor.” Şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesinin hizmetleriyle ilgili Yüreğir halkından çok olumlu izlenimler aldığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ‘ Yüreğir Belediyemiz Adana’daki en başarılı belediyelerimizdendir. Her gün hizmet çıtasını yükselterek faaliyetlerine devam ediyor. Sayın Belediye Başkanımız aynı şekilde her geçen gün vatandaşlarımız önüne yeni hedefler ve projeler koyarak ilerliyor. Dolayısıyla Yüreğir Belediyemizdeki bu çalışmalardan büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Aynı şekilde bu gayreti gösteren Sayın Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

İFTAR ÇADIRINDA AŞÇILIK YAPTI

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik Yüreğir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’la birlikte vatandaşlara yemek servisi yapan Ömer Çelik yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm vatandaşların bayramını kutladı.



1

“MAVİ SULARDA ENGELSİZ MUTLULUK” PROJESİ

2

SEYHAN BELEDİYESİ’NİN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

3

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

4

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

5

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”