ÇERKES KÜLTÜR DERNEĞİNDE YENİ SEZON HEYECANI
Manşet Haber 1.10.2017 13:14:23 0

ÇERKES KÜLTÜR DERNEĞİNDE YENİ SEZON HEYECANI

ÇERKES KÜLTÜR DERNEĞİNDE YENİ SEZON HEYECANI

Adana Çerkes Kültür Derneği üyeleri 2017-2018 Faaliyet dönemi açılış gecesinde dernek binasında düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
AÇKD Başkanı Aysel Ateş, yönetim olarak üstlendikleri görevin öneminin farkında olduklarını belirterek, ellerinden gelen tüm gayreti göstererek derneğin daha iyi noktalara gelmesi konusunda gayret içinde olacaklarını, iyiye gidebilmesi için tüm önerilere açık olduklarını ifade etti. Aysel Ateş-Adana Cerkes Derneği Başkanı
Yönetim kurulu üyesi Nihat Altınay, 30 Eylül Abhazya’nın zafer ve özgürlük bayramını kutlayan bir konuşma yaparken Yönetim kurulu üyesi Nejdet Önder ise Rusya’da anma gününde konuştuğu için ceza alan Ruslan Gvaşev’a destek bildirisini okudu.
AÇKD Başkanı Aysel Ateş ve eski başkanlardan ve dernek büyüklerinden Selahattin Altaş Adana Çerkes Kültür Derneği Yönetim Kurulu adına geçmiş dönemde başkanlık görevini yürüten İsmail Güneş’e derneğe yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür plaketi verdi.
Konukların sıcak ve samimi sohbet eşliğinde yedikleri yemeğe Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Eşi Yasemin Genel’de katıldılar. Yemek sonrasında geleneksel Çerkes düğünü ceug ile konuklar gönüllerince eğlendiler. adana cerkes dernegi (1)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

36.3° / 20°