Çetin, ayakkabıcı esnafını dinledi

1.05.2013 18:50:58

Çetin, ayakkabıcı esnafını dinledi

Adana(Ulus)--sonercetin1Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, Sarıyakup Mahallesi’ndeki Ayakkabıcılar Çarşısı’nı gezdi.  Çetin, sorunlar hakkında bilgi aldı vr önce insan felsefesiyle yola çıktıklarını söyledi.

Ayakkabı imalatında çalışan işçilere hitaben konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin, önce insan felsefesinden hareketle yola çıktılarını belirtti.

Ayakkabıcılar Çarşısı’nda en büyük sorunun altyapı eksikliği olduğu vurgusunu yapan esnaflar, şehir dışında bir yere taşınmaları durumunda ayakkabıcılık mesleğinin yok olacağına işaret etti.  Sarıyakup, 5 Ocak, Alidede, Mestanzade Mahallesi gençlerinin bu meslekten iş sahibi olduklarını savunan esnaflar, sorunlarına çözüm bulunmasını istediler.

Ayakkabıcı çarşısı esnafları  Vehbi Selek, Bahri Kuşkanat, ve Nevzat Zöhre sorunları Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Soner Çetin’e anlattı. Esnaflardan Bahri Kuşkanat, Sonar Çetin’e çok çalışmaktan size ayakkabı dayanmadığını kaydetti. Çetin şöyle konuştu:

“Yerel seçim çalışmalarına başlarken Adanalıların bize güvenmesini istedik. Adana sevdası için herkesin elini taşın altına koymasını, katılımcı ve çoğulcu anlayışımızın hayata geçmesi için katkı vermeleri çağrısında bulunduk. Yola çıktığımız arkadaşlarımızın sayılarının artması, aktivitelerimizin fazlalaşması Adana adına sevindirici bir olaydır. Verilen bu destek, gösterilen güven, sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır. Adanalılar daha iyi yönetilmek için, daha dürüst ve namuslu ehil insanların işbaşına gelmesini istiyor. CHP’ye gösterilen ilgi, şahsımıza gösterilen teveccüh bunun en iyi kanıtıdır. Bizler de Adana sevdası ile seçimlerden başarıyla çıkmak amacıyla çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırıyoruz” dedi.



1

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

2

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

3

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

4

57 ÜNİVERSİTEDEN 144 PROJE KATILDI

5

KIZILAY’DAN “KAN DOSTLARINA” TEŞEKKÜR