Tarih: 22.01.2018 13:52

ÇEVRECİLER BAŞKANINI SEÇTİ

Facebook Twitter Linked-in

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şubesinin 3. Olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Kenan Doğan listesi güven tazeledi.
“Genç Çevre Mühendisleri”nin yönetimleriyle birlikte kurumsal bir yapıya kavuştuklarını kurumlar bazında tıkanmış iletişim yollarının tekrardan açıldığına dikkat çeken Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, “Çeşitlenen ve artan teknik eğitimler, mesleki seminerler, söyleşiler, öğrencilere yönelik düzenlenen teknik geziler, staj imkanları, bilimsel içerikli sempozyumlar ve kazanılan haklarla birlikte oda ne yapıyor algısı tabanı boş bir eleştirinin ötesine geçememiştir. 9 şube, 10 temsilcilik ve yaklaşık 14000 üyesiyle güçlenmeye büyümeye devam eden meslek odamız, özellikle öğrenci örgütlülüğünde gereken hassasiyeti göstermeye ve birçok noktada öğrencilerle birlikte hareket etmeye başlamıştır” dedi.
3. Olağan Genel Kurula; CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baran Bozoğlu, STK ve meslek örgütü temsilcileri katıldı.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —