Ceyhan belediyesinde hedef Avrupa
Manşet Haber 17.11.2012 01:05:15 0

Ceyhan belediyesinde hedef Avrupa

Ceyhan belediyesinde hedef Avrupa

Adana(Ulus)--Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Ceyhan Belediye, kuruluşundan bu yana sponsorluğunu devam ettiren Özmaya A.Ş firması ile yeniden anlaştı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Özmaya Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci, Basketbol Şube Sorumlusu Sedat Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel ve Genel Muhasip İlbars Alpman katıldı.

Ceyhan Belediye ve Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü “ Özmaya firması takımımızın kuruluşundan bu yana sponsorluğumuzu yapıyor. Basketbola verdikleri destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu yıl da formalarımızda Yuva Maya markasını gururla taşıyacağız.” diye konuştu.

Özmaya Genel Müdür Yardımcısı Oktay Demirci ise “İlçemizin takımı olan Ceyhan Belediye’ye 11 yıldır destek veriyoruz. Ceyhan Belediye, ligin en istikrarlı takımlarından birisi. Biz de istikrarlı bir sponsoruz. Önümüzdeki sezondan itibaren artık takımımızı Avrupa’da da görmek istiyoruz.” dedi.

Atılan imzaların ardından Başkan Sözlü tarafından Demirci’ye üzerinde isminin yazılı olduğu Ceyhan Belediye forması hediye edildi.

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°