'CEYHAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR'

10.06.2018 09:47:05

'CEYHAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR'

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, parlamentoda güçlü çoğunluk ve Muharrem İnce'nin de Cumhurbaşkanı seçilmesi için destek istedi. Barut, '24 Haziran'dan sonra Ceyhan'ı eskide kalan görkemli günlerine tekrar kavuşturacağız. Ceyhan eskiden olduğu gibi yine üretimin ve ekonominin can damarı olacak. Ceyhan sahipsiz değildir' dedi.
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Ceyhan Sebze Hali'nde esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. Ceyhan Sanayi Sitesi ve Ceyhan Madeni Sanatkar Odası'nı da ziyaret eden CHP kadroları, dile getirilen sorunların çözümü için çaba göstereceklerini vurguladı. Ayhan Barut, herkesin büyük gayretle mücadele ettiğini belirterek bu sayede 24 Haziran'da önemli bir zafer elde edeceklerini belirtti. Kent merkezinde Ebenin Parkı, Şahin Özbilen Garajı, Atatürk Caddesi, Konakoğlu Mahallesi ve Burhaniye Mahallesi'nde esnaf ve yurttaşlarla buluşan Ayhan Barut, karşılaştığı herkese, 'Eskiden Ceyhan pamuğuyla ticaretiyle üretimin ve ekonominin can damarı bir ilçemizdi. En büyük ilçelerimizden olan Ceyhan adı duyulunca bolluk, bereket ve zenginlik akla gelirdi. Şimdi Ceyhan eski günlerini özlüyor. 24 Haziran'dan sonra Ceyhan'ı eskide kalan görkemli günlerine tekrar kavuşturacağız. Ceyhan eskiden olduğu gibi yine üretimin ve ekonominin can damarı olacak' dedi.
CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekili adayları ve partililerle birlikte CHP İlçe Örgütü merkez seçim bürosunun açılışına da katılan Barut, '24 Haziran seçimleri için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Yaktığımız bu çoban ateşi iktidarın müjdecisidir. Yolumuz açıktır. Çünkü 16 yıllık bu yoksulluk düzeninin değişmesi için halkımız bize büyük destek veriyor' diye konuştu.
Mercimek, Kıvrıklı ve Soysalı köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Ayhan Barut, çiftçinin üretim maliyetlerini mutlaka düşüreceklerini, tarımsal üretimin desteklenerek çiftçilerin artık ürettiğinden para kazanacağını anlattı.






1

203 MİLYAR BATIK KREDİ VAR

2

KOZAY: DENİZLER’İN MÜCADELESİ BİTMEDİ

3

“KARATAŞ SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

4

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

5

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR