ÇGC Başkanı Esendemir terörü kınadı
Manşet Haber 22.08.2012 00:41:40 0

ÇGC Başkanı Esendemir terörü kınadı

ÇGC Başkanı Esendemir terörü kınadı

Gaziantep’te Karşıyaka Polis Karakolu yakınlarında bomba yüklü bir aracın infilak ettirilmesi sonucu 9 kişinin ölümü, 69 kişinin yaralanmasıyla ilgili terör olayına Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nden sert tepki geldi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir,  vatandaşların en hassas olduğu bir günde Ramazan Bayramının 2. Gününde terörün iğrenç yüzünün bir kez daha görüldüğünü ifade ederek şunları söyledi:

‘’Gaziantep’te  bir bayram gününde yaşanan olay hem bu şehri, hem ülkemizi yasa boğmuştur. Kimsesiz ve savunmasız insanların canlarını almak kahramanlık değil kalleşliğin göstergesidir.

Bugün dünya genelinde tepki gören, insanlık ayıbı gösterilen terör olayı yeni senaryoyu da gündeme getirmiştir.

Geçtiğimiz yıllarda halkımızı sağ-sol, alevi-sünni çatışmalarına sürüklemek isteyen terör odakları bu defa oyunlarını  Türk-Kürt halkı çatışmasına çekmeye çalışmaktadırlar. Anc ak halkımız bu oyuna gelmeyecektir.

İnsan hayatını sona erdiren her türlü terör olayını şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz. Din, dil, ırk ve ideoloji adına yapılan terörün her türlüsü insanlığın yuz karasıdır, ayıbıdır. Bir kez daha şiddet ve nefretle kınıyoruz.

Gaziantep’te hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara şifa diliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı soğukkanlı davranmaya davet ediyoruz.’’

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°