ÇGC’DE  31 OCAK’TA SEÇİM VAR
MEDYA 2.01.2026 15:45:00 0

ÇGC’DE 31 OCAK’TA SEÇİM VAR

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 31 Ocak tarihinde yapılacak genel kurulda 2 aday başkanlık için yarışacak.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) yönetimi, 31 Ocak 2026 Cumartesi günü genel kurul kararı alındığını açıkladı.. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı; 7 Şubat 2026’da çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek. 

ÇGC’nin mevcut Başkan Cafer Esendemir, genel kurulda yeniden aday olduğunu duyurdu. ÇGC üyesi TSYD  Adana Şube Başkanı da 2 Kurtul Çakın da 2 yıl öncesinden ÇGC Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

 ÇGC'nin 305  üyesi 31 Ocak 2026 cumartesi günü sandığa giderek başkan tercihinde bulunacak.

 NEDEN ADAY OLDUKLARINI AÇIKLADILAR

ÇGC’nin mevcut Başkanı Cafer Esendemir,  yeni döneme yeni bir soluk getireceklerini, üyelerden gelen talepler ve görüşler doğrultusunda bir dizi projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Esendemir; Birlik ve beraberlik içerisinde, kırgınlıklara yol açmadan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin seçimlerden daha güçlü şekilde çıkacağına inandığını dile getirdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanlığı da yapan A. Kurtul Çakın, ÇGC Başkanlığına adaylığı ile ilgili olarak, “Yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç' hareketiyle çıktığımız bu yolda kazananın öncelikle kurum olmasını temenni ediyorum. Yeniden adaylığını bugün açıklayan ÇGC başkanı Cafer Esendemir'e başarılar diliyorum. ÇGC tarafından yapılan yazılı açıklamada 305 üyemiz genel kurulda oy kullanabilecek. Saygın ve güçlü bir kurum yaratmak için hazırız. Hep birlikte kazanacağız. “ ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler: SEÇİM

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

8.1° / -2.5°