CHP Adayı Çetin: hedef Yüzde 50 Üzeri
Manşet Haber 28.02.2014 09:43:19 0

CHP Adayı Çetin: hedef Yüzde 50 Üzeri

CHP Adayı Çetin: hedef Yüzde 50 Üzeri

soner_hedefyuzde50 (1)CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, CHP’nin Adana genelinde yüzde 40’a ulaşan oy potansiyelini yüzde 50 ve üzerine çıkarma hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. Çetin, “Bizim ana hedefimiz oyumuzu yüzde 50 ve üzeri yapmak. Bu da çok çalışmakla ve iyi niyetle olur” diye konuştu. 

Tufanbeyli’den Karataş’a, Yumurtalık’tan Pozantı’ya ve dağlara taşlara 19 aydır CHP’nin adını yazdıklarını vurgulayan CHP Çukurova adayı Soner Çetin, şöyle devam etti:

“Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan’da en iddialı parti CHP’dir. ‘Farkı kapatamayız’ dedikleri Yüreğir’de başa güreşen parti CHP’dir. ‘Sarıçam’da yok’ dedikleri CHP seçimin favorisidir. Çukurova’nın lafını bile etmiyorum. İyi sonuçlar çalışmak, çalışmak ve çalışmakla olur.”

Çukurova’da belediye meclis üyesi olmak için 250 kadar başvuru olduğuna da dikkat çeken CHP Çukurova adayı Çetin, “Bu liste açıklandıktan sonra çok az da olsa bazı kırılmalar oldu ama ‘Aslolan partimizin, dolayısıyla ülkenin çıkarlarıdır, kişisel beklentilerin önemi yok’ diyenler sayesinde çok çabuk toplandık. Örgümüzle el ele kol kola girerek çalışmaya devam ettik” dedi.

Çetin, “5 yıl önce ‘Büyükşehir adayımız sensin’ dedikten 8 gün sonra eli indirilip senden vazgeçtik’ denilen kişi bendim. Ben partime, CHP’ye küstüm mü, mücadeleyi bıraktım mı” dedi.

soner_hedefyuzde50 (2)

YAZARLAR

26.7° / 14.1°