Tarih: 01.03.2014 12:30

CHP Adaylarından Bosnalılara Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

chpadaylari_bosnalilar (2)CHP’nin Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Orhan Bayram Adana’daki Bosnalılar Derneği’ni ziyaret etti.

Adana’nın Şırnak ve Hakkari gibi işsizlikte Türkiye rekoru kırdığına dikkat çeken CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Bosnalılar Derneği’ne yaptığı ziyarette Ak Parti, MHP ve diğer partilere “birlikte hareket edelim” çağrısı yaptı. Gaziantep’in çıkarları söz konusu olunca siyasi ayrımların bir kenara bırakıldığına dikkat çeken Çetin, “Adana’nın menfaatleri söz konusu olduğunda gelin siyasi parti ayrımını bir kenara bırakalım ve ortak hareket ederek Adana lobisi oluşturalım.” şeklinde konuştu.

ADANA’NIN HALİ İÇLER ACISI


chpadaylari_bosnalilar (1)Bosnalılar Derneği Başkanı Fatma Kiminsu’nun “Çağdaş bir Türkiye’de kardeşçe yaşamak istiyoruz” biçimindeki sözlerine “Bu talep Cumhuriyeti ve devleti kuran CHP’nin kendi öz talebidir” karşılığını veren CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, “Vaktiyle işçi servislerinin yoğunluğu yüzünden yolun karşısına geçmekte güçlük çekilen Adana’da ekonominin hali içler acısı. Bu tablonun sorumlusu hem mevcut hükümet hem de yerel yönetimlerdir. Bu tabloyu değiştirmek için bize destek olun” diye konuştu.  



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —