CHP, CEYHAN BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI
Manşet Haber 13.03.2020 17:46:53 0

CHP, CEYHAN BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

CHP, CEYHAN BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

İçişleri Bakanlığı tarafından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevinden uzaklaştırıldığı iddiaları CHP’yi harekete geçirdi. CHP Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe örgütleriyle Ceyhan’a giderek Belediye Başkanı Kadir Aydar’a sahip çıktı.

CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut,  Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Karaköse, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Seyhan, Çukurova CHP İlçe Başkanları Ceyhan’da bir araya geldi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı makamında ziyaret eden CHP heyeti daha sonra Ceyhan’da esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Mehmet Çelebi, milletvekillerimiz, belediye başkanları, ilçe başkanları, il yöneticiler,  kadın ve gençlik kolları başkanları ile Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevden alınma girişimine tepki gösterdi.Çelebi, “Halk iradesine yönelik siyasi darbe girişimini kabul etmiyoruz. Görevinin başında olan Kadir Aydar başkanımız yalnız değildir.” Dedi.

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ise, sosyal medyadaki paylaşımında, “Ceyhan Belediye Başkanımız Kadir Aydar görevinin başında, halkın hizmetindedir. Biz de başkanımızın yanında, haksızlık ve hukuksuzluğun karşısındayız.” İfadelerine yer verdi. Milletvekili Burhanettim Bulut da, “Ceyhan’da İl ve ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve örgütümüzle hukuksuzluğa karşı basın açıklaması yapıyoruz.” İfadelerini paylaştı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°