Tarih: 03.10.2013 17:12

CHP Çukurova’dan üye kayıt atağı

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimler öncesi CHP Çukurova İlçe Örgütü, dur-durak bilmiyor. Geçen hafta, yoğun bir katılımla 3. Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştiren CHP Çukurova, partiye yeni üye kazandırma konusuna ağırlık verdi.

Yaz bitiminde üye kayıt atağını başlatmayı planlayan CHP Çukurova İlçe Örgütü “atağın” ilk bölümünü Huzurevleri Mahallesi’nde başlattı. İlçe Başkanı Haşmet Biçer’in de katıldığı bu “atak” kampanyaya dönüştü.  Cahit Artuk, Nurşen Artuk, Ali Durdu, Murat Artuk, Emine Gökçe, Eşe Şahin, Dilek Artuk adlı yurttaşlar CHP Çukurova İlçe Örgütü’ne üye oldular.

CHP’nin yeni üyeleri örgütleriyle gurur duyduklarını, Mustafa Kemal’in partisine kaydolmanın heyecanının başka olduğunu söylediler.

İlçe Başkanı Haşmet Biçer de, ”Yerel seçim heyecanı yurttaşlarımızı CHP’ye daha çok yönlendiriyor. Biz de örgüt olarak her üyemizin söz ve karar sahibi olacağı demokrat bir örgüt yaratmaya söz veriyoruz. Demokratik ve çoğulcu bir anlayışa sahip  örgütümüz muhakkak ülke yönetimine gelecek, çünkü AKP artık ömrünü tamamladı.” dedi.

Katılım atağına İlçe Başkanı Haşmet Biçer’in yanısıra, yöneticiler Murtaza Kulu, Nilgün Kala, Ali Uçar ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Zihneti Emre de katıldı.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —