CHP İL BAŞKANI TANBUROĞLU: ADANA’DA BAŞKAN SAYIMIZI 8 ARTI BİR YAPACAĞIZ
Manşet Haber 30.10.2023 12:11:29 0

CHP İL BAŞKANI TANBUROĞLU: ADANA’DA BAŞKAN SAYIMIZI 8 ARTI BİR YAPACAĞIZ

CHP İL BAŞKANI TANBUROĞLU: ADANA’DA BAŞKAN SAYIMIZI 8 ARTI BİR YAPACAĞIZ






CHP Adana İl’in çiçeği burnunda başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, 2024 yılı mart ayında yapılacak belediye seçimlerinde, başkan sayısını 8 artı bir olarak açıkladı.





CHP Adana İl’de İl Başkan yardımcılığı ve son olarak CHP Yüreğir İlçe Başkanlığından sonra CHP Adana İl kongresinde tek aday olarak İl Başkanı seçilen Dr. Anıl Tanburoğlu, hedeflerini www. adanaulus.com imtiyaz sahibi Gazeteci İsmail Başkan’a açıkladı.









CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, öncelikli hedeflerinin birlik ve beraberlik içerisinde kurultayı tamamlamak olduğunu ifade etti. Kurultay sonrası tüm çalışmaların Belediyeler olacağının altını çizdi. İl yönetimi, ilçe başkanları, il kadın ve gençlik kolları ve il disiplin kurulları ile çalışmalara başladıklarını ifade eden İl Başkanı Tanburoğlu, “Kurultay sonrası tüm kadrolarımızla sahada olacağız. Adana’yı kapı kapı dolaşacağız.” dedi.





CHP İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayının yeniden Zeydan Karalar olduğunun altını çizdi, “Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayımız şimdiden belli. Zeydan Karalar konusunda tüm Adana hemfikir. “ diye konuştu.





Adana’da belediyeler konusunda önseçim olup olmayacağı konusundaki soruyu, “ Önümüzde kurultayımız var. Kurultay sonrası bu konu gündeme gelebilir” diye yanıtladı. CHP’nin Adana Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan ve İmamoğlu dışında, Karataş, Yumurtalık, Tufanbeyli ve Yüreğir Belediyelerini  de kesin kazanacağını iddia eden CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, “Yapılacak Belediye seçimlerinde başkan sayışımız 8 artı bir olacak. Diğer ilçelerde de yapacağımız çalışmalarla iddialı isimleri belirleyerek bu sayıyı daha da artıracağımızı düşünüyoruz” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°