CHP “MİLLETİN SESİ” MİTİNGİNİN İLKİNİ MERSİN’DE YAPACAK

1.12.2021 13:39:06

CHP “MİLLETİN SESİ” MİTİNGİNİN İLKİNİ MERSİN’DE YAPACAK






CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarı erken seçime zorlamak için 'Milletin sesi' başlığı altında planladığı mitinglerin ilkini cumartesi günü Mersin'de gerçekleştirecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç,  Adana’da vatandaşları  “Milletin Sesi” adını verdikleri 4 Aralık’taki Mersin Mitingine davet etti.





CHP Adana İl binasında Mersin Mitingi öncesi, İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı basın toplantısında konuşan Öztunç,”Artık bıçak kemiğe dayandı” dedi.





Mitinge hazırlık çalışmalarını yürüten ekibin içinde yer alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, erken seçimin 'milletin' talebi olduğunu ve Kılıçdaroğlu'nun da bu talebi yerine getirmek için sahaya indiğini söyledi:





'Ekonomi çok kötü, vatandaş evine ekmek götüremeyecek halde. “ diye konuştu.





“Türkiye bir buhran yaşıyor” diyen CHP’li Öztunç, ülkenin yönetilemediğini iddia etti, “Beylerin bir eli yağda bir eli balda. Vatandaş  ise perişan” frfi.





Öztunç, vatandaşın erken seçim istediğini, çarenin de CHP olduğunu ifade eden Öztunç, tüm Çukurovalıları 4 Aralık’ta Mersin’de yapılacak mitinge davet etti.




1

CHP’NİN DANIŞMA KURULU TOPLANTILARI BAŞLIYOR

2

YÜREĞİR BELEDİYESİ UYARDI

3

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

4

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

5

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!