CHP, Pozantı’da rozet taktı

21.11.2012 01:08:11

CHP, Pozantı’da rozet taktı

Adana(Ulus)--Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe örgütünde partiye katılım coşkusu yaşandı.

İl Başkanı Orhan Sümer,  Adana Milletvekili Ümit Özgümüş ve  bazı ilçe başkanlarıyla, partililer katıldığı törende, CHP’ye üye olanlara rozet takıldı.

CHP Adana İl Başkanı Orhan  Sümer,  Pozantı’da CHP’ye gösterilen ilginin ve heyecanın ülke genelinde de hissedildiğini, çekim merkezi haline gelen CHP’ye katılımın akın akın sürdüğünü söyledi. CHP’nin gücünü artıracak, coşkuyu körükleyecek en önemli kesimlerin gençlerden ve kadınlardan oluştuğunu belirten Sümer, “AKP politikaları içte ve dışta iflas etmiştir. Milletimiz bu partiye kırmızı kart göstermek için hazırlık yapmaktadır. Bu tür katılımlar partimize olan teveccühün somut göstergesidir.” dedi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Ersin Kozan da, Pozantı’nın geçmişte olduğu gibi CHP’nin yeniden kalesi olacağını vurguladı. Kozan, “Milli mücadelede önemli rol oynayan ve kahramanlık destanı yazan Pozantı halkı, ülkesine geçmişte olduğu gibi bugün de sahip çıkacaktır. Bugün partimize katılan hemşerilerimizle gücümüze güç kattık.  Önümüzdeki seçimlerde Pozantı yeniden CHP’nin kalesi olacaktır. Partimize katılan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından katılımcılara rozetleri takıldı. CHP heyeti katılım ve rozet takma töreninden taziye vei hasta ziyaretlerinde de bulundu.



1

TANBUROĞLU: KAZANAN ADANA OLDU

2

KOCAİSPİR’DEN DEMİRÇALI’NIN İDDİALARINA YANIT VAR

3

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

4

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

5

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM