CHP Seyhan
Manşet Haber 6.06.2013 11:48:02 0

CHP Seyhan'da Danışma Kurulunu Topladı

CHP Seyhan'da Danışma Kurulunu Topladı

Danışma Kurulu toplantısı için Divan oluşturulan Divana CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Seyhan Kadın Kolu Başkanı Nevin Biçer ve Seyhan Gençlik Kolu Başkanı Emir Altınbağ oy birliği ile seçildi.

seyhan_danisCHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş’un açış konuşmasıyla başlayan toplantı da Başkan Karakuş “ Seyhan İlçe Örgütümüz 2014 de İlçemizde yerel yönetimi almak için canla başla çalışmalarını sürdürmektedir. Üyelerimizle bütünlük içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özellikle Kadın ve Gençlik kolumuz görevlerini büyük özveriyle yerine getirmektedirler. Görevimizin zor olduğunun bilincindeyiz. Zamanın artık partimizden yana döndüğünün işaretlerini tüm yurtta olduğu gibi Seyhan İlçemizde de gözlemlemekteyiz. Halk artık AKP İktidarından kurtulmak istiyor. Bizlere de bunu gittiğimiz toplantılarda dile getiriyorlar. Bu da bizlerin daha canla başla çalışmamızı artıyor. Bugün Danışma Kurulu toplantımıza katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Önerileriniz ve görüşleriniz bizlere çalışmalarımızda yol gösterecektir. “ dedi.

Konuşmasında Danışma Kurlunun gündemi konusunda da bilgi veren CHP Seyhan İlçe Başkanı Karakuş’’Gün birlik ve bütünleşme günüdür. Bizlerin ülkemiz ortamının alt-üst olduğu bu durumda birbirimize kırgınlık için de olma hakkımız olmasa gerek. Gençlerimiz, çocuklarımız bizlerden hesap soracak duruma gelmeden bu birlikteliği en kısa zamanda bütünleşmeye dönüştürmeliyiz. Çalışmalarımız 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde partimizin bir an önce başarılı sonuçlar almasını sağlamak üzerinedir. Durmaksızın CHP Seyhan İlçe Örgütü olarak sorunlarımızı yerinde çözümlemeye çalışıyoruz. Partimizin Seyhan da başarılı sonuçlar alacağını biliyor ve inanıyorum ve tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Bir haftadır devam eden olayları da değerlendiren Karakuş Polisin orantısız güç kullandığını iddia ederek doğrudan insana biber gazı sıkılmaz ve ateş edilmez.Sadece eğitimden geçmiş deneyimli personel tarafından kullanılır,emniyet güçleri ise bunları hiçe sayarak hareket ettiğini,biber gazı kullanımın yasaklanması gerektiğini söyledi..

CHP Seyhan İlçe Danışma Kurulu toplantısına CHP İl, ilçe yöneticileri, Kurultay Delegeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, ESOB üyesi çeşitli oda başkanları, Meslek Odaları Başkanları, Tarım üretim ve satış kooperatifleri Başkanları, Çeşitli Sendika temsilcileri, meslek kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katılarak görüşlerini bildirdiler.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°