CHP YÜREĞİR DANIŞMA KURULU

18.05.2024 14:05:00

Cumhuriyet Halk Partisi, 35 yıl aradan sonra ilk kez danışma kurulunu belediyeye ait tesislerde gerçekleştirdi.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen İlçe Danışma Kuruluna İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, Yüreğir İlçe Başkanı Sabri Sarı, İl ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile CHP’liler katıldı.

İlçe danışma kurulunda konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, 35 yıl aradan sonra Yüreğir Belediyesini kazanmanın gurur ve onurunu yaşadıklarını, seçimin kazanılmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Milletvekilleri, il ve ilçe başkanlarını ile örgütün büyük katkısı olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da konuşmasında, 31 Mart seçimlerinde Pozantı ve Sarıçam’ı az farkla kaybettiklerini, Tufanbeyli, Yumurtalık, Aladağ, Karataş ve Yüreğir’i kazanma konusunda örgüte teşekkür etti. Karalar, seçimde katılımın 2019’a göre az olduğuna dikkat çekerek, 5 yıl sonra gerçekleştirilecek seçime şimdiden hazırlıklı olacaklarını kaydetti.



Anahtar Kelimeler: YÜREĞİR DANIŞMA KURULU
1

ÇAMUR KURUTMA TESİSİ 8 AY İÇİNDE DEVREYE GİRİYOR

2

KARATAŞ TARIMA DAYALI SU ÜRÜNLERİ VE SERA OSB DEĞERLENDİRİLDİ

3

ALTIN KOZA FESTİVALİ 22 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

4

BİLGİÇ: ÇUKUROVA EMEĞİN VE ÜRETİMİN SEMBOLÜDÜR

5

“NİSAN AYINDA MARKETTE 39 ÜRÜNÜN 28’SİNDE FİYAT ARTIŞI, 11’İNDE İSE FİYAT AZALIŞI GÖRÜLDÜ