Tarih: 08.10.2018 21:25

CHP’DA ADAN ÖRGÜTLERİ İSTİFALARLA BOŞALIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimlerle ilgili takvim açıklandı. CHP’de ilk istifa İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse’den geldi.
CHP’nin İmamoğlu ilçe danışma kurulundan sonra ilçe başkanlığından istifa ederek Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklayan Kasım Karaköse’den sonra ikinci istifa bugün Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven’den geldi. Celal Güven sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:
“4 Yıldır görevde bulunduğum CHP Sarıçam İlçe Başkanlığı görevimi yarın saat 13.00 de İstifa Dilekçemi CHP Adana İl başkanlığına vererek sonlandıracağım. Görev sırasında desteğini esirgemeyen basta yönetim kurulu arkadaşlarıma ve tüm partili arkadaşlara ve tüm Adana halkına teşekkür ederim. Partimin her zaman emrindeyim. Önümüzdeki Yerel seçimlerde İnşallah CHP Basta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri kazanacaktır. CHP Sarıçam İlce Başkanı Celal Güven”
CHP’de 19 Ekim’e kadar Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Saimbeyli, Pozantı ilçe başkanlarının da önümüzdeki günlerde görevlerinden istifa ederek belediye başkanlıkları ya da belediye meclisi üyeliğine talip olacakları öğrenildi.
Bu arada, CHP Adana İl yönetiminde Metin Taştan, Teyfik Ongun, Hatice Çubukçu, Kadriye Aşşık ve Güngör Göçer’in de görevlerinden istifa ederek Belediye Meclisi üyeliğine başvuracakları öğrenildi. CHP İl disiplin Kurulunda da bir istifa yaşandı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —