Tarih: 12.04.2018 02:04

CHP’DE AYHAN BARUT’UN SEÇİM AFİŞİ VE SLOGANI

Facebook Twitter Linked-in

Adana’da 2. Kez CHP İl Başkanı seçilen Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, yerel seçimlere 11 ay kala sahaya indi. Ayhan Barut’un seçim sloganı da “Her Şey Adana İçin” olarak belirlendi.

İl Başkanı Ayhan Barut’un seçim afişini ilk paylaşan da  örgütlerden sorumlu CHP Adana İl Başkan yardımcısı Şahin Yeter oldu. Ayhan Barut’un sosyal medyadan paylaşılan seçim afişinde nereden aday adayı olduğu belirtilmiyor. Ancak siyasi kulislerde CHP İl Başkanı Ayhan Barut’un Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmak istediği ifade ediliyor.

CHP Adana İl Başkanı Sayhan Barut, Seyhan Belediyesi’nin Yeşilyurt Mahallesi’nde temelini attığı çok amaçlı tesisin temel atma törenindeki konuşmasında, “Belediyeciliğin en iyisini sosyal demokratlar yapar. Adana'nın tamamını 2019'da sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırıp Adana'yı yeniden ayağa kaldıracağız.” İfadelerini kullanması da dikkat çekti.

CHP’de Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, geçmiş dönem Milletvekili Hulusi Güvel,  Sedat Doğan, Adana Barosu eski Başkanı Aziz Erbek’in de adı geçiyor.

İsmail BAŞKAN

WWW.ADANAULUS.COM

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —