CHP’DE TOPRAK-TEZCAN VE BİNGÖL ARANILAN İSİMLER
Manşet Haber 29.11.2018 17:09:32 0

CHP’DE TOPRAK-TEZCAN VE BİNGÖL ARANILAN İSİMLER

CHP’DE TOPRAK-TEZCAN VE BİNGÖL ARANILAN İSİMLER

CHP’de 24 Haziran seçimlerinden sonra parti tabanından gelen tepkilerden sonra MYK’dan uzaklaştırılan CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ile İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak yeniden aranan isimler olduğu iddia ediliyor.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe, il yada büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan isimlerin. CHP’de bu 3’lü ile özellikle görüşmek istemesi dikkat çekiyor. CHP kulislerinde özellikle Bülent Tezcan ile Erdoğan Toprak’ın bu denli ön planda tutulması örgüt tabanlarında tepkilere de yol açıyor. CHP’de, Örgütlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı iken 24 haziran seçimlerinde milletvekili listelerinin hazırlanmasında etkin olduğu ifade edilen ve görevinden uzaklaştırılan Bülent Tezcan yeniden gündemde. CHP lideri kemal Kılıçdaroğlu’nun da Tezcan’dan vazgeçemediği şeklinde yorumlanıyor. CHP’de Bülent Tezcan’ın ittifak görüşmelerinin kilit isimlerinden olması da dikkatlerden uzak kalmıyor.
Adana CHP’de en çok tepki de Bülent Tezcan ile Erdoğan Toprak ve Tekin Bingöl’e yöneliyor. Bülent Tezcan’ın Adana Milletvekili listelerinin hazırlanmasında etkin olduğu biliniyor. 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Adana genelinde oy oranı önemli ölçüde gerilemesi de dikkatlerden kaçmıyor. Adana CHP’de belediye başkan adaylarının belirlenmesinde Bülent tezcan, Erdoğan Toprak ve Tekin Bingöl faktörlerinin yine ön planda olduğu da iddia ediliyor. Belediye Başkan aday adaylarının bu 3 isimle görüşmek için yarış içerisinde olduğu da iddialar arasında.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

21.7° / 13.4°