CHP’den ASDA ‘ya ziyaret

5.09.2012 13:26:34

CHP’den ASDA ‘ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl başkanı Orhan Sümer, Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, İl Sekreteri Nadir Mayaoğlu, http://www.adanaulus.com/wp-admin/media-upload.php?post_id=1502&TB_iframe=1İl Başkan yardımcıları Erdal Biber, Kemal Toros ve Oktay Özbiçer, Menderes Şeflek ile birlikte Akdeniz Sosyal Dayanışma, Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfını ziyaret etti.
Yerel ve genel sorunların konuşulduğu ziyarette ASDA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topacık CHP’nin ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Hatay’da yapılacak olan Suriye ile savaşa hayır mitinge için destek beliyoruz’’ dedi.
AKP’nin Alevi çalıştayı ile bir Alevilere dost ve şirin görünmeye çalıştığına değinen Ali Topacık, Başbakan’ın Cem evlerine Ucube demesiyle çalıştayın ve demokrasi açılımlarının sadece sözde kaldığını belirtti.
CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ise yaptığı konuşmada Türkiye,’nin Ortadoğu’da mezhep savaşlarının tarafı haline getirilmeye çalışıldığını belirterek bu çok büyük bir tehlikedir. Bunun çok büyük sonuçları olur. Türk dış politikası tümüyle mezhep eksenli hale gelmiştir. Sünni eksene dayalı bir dış politika yürütülüyor. Oysa laiklik aynı zamanda dış olaylara bakışta da esas olmalıdır. Türkiye’nin özü, mezhepler, inançlar, etnik kökenler ne olursa olsun herkesin eşit olduğu anlayışına dayanır. Bu anlayış dış politikada da esas olmalıdır’’dedi.
Hatay’da yapılacak olan mitinge Cumhuriyet halk Partisi olarak her türlü desteği vereceklerini söyleyen Sümer; Mitinge Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da katılarak sizlerle birlikte olacaktır, ancak tüm sorunların çözümünün tek yolu CHP’nin iktidara gelmesidir. Sizlerden bende CHP Adana İl Örgütü adına demokrasinin yolunu açacak olan yerel seçimlerde sizden destek bekliyorum ‘’dedi.



1

ENERJİSA’DAN KARATAŞ’TA SÜRDÜRÜLEBİLİR BALIKÇILIĞA TAM DESTEK

2

M1 ADANA AVM’DEKİ “İYİLİK” TEMALI KERMES ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

3

DİKKAT! FAZLA D VİTAMİNİ ZEHİRLEYEBİLİR!

4

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ KORUYUCU SAĞLIK HİZMETLERİ”

5

APARTMANDA İKLİMLENDİRME SİSTEMİY ÜRETMİŞLER!