Tarih: 05.11.2012 15:27

CHP’li Çetin Saimbeyli'de

Facebook Twitter Linked-in

Adana(Ulus)--CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin ilçe gezilerini Saimbeyli ile sürdürdü, partililer görüştü, esnaf ziyaretinde bulundu.

Av. Soner Çetin, için yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi, neden Büyükşehir Belediyesine aday adayı olduğunu, “Biz bu sorunları çözmek için göreve talibiz. Sorunları çözerek halkımızın refah ve mutluluk içerisinde yaşamak için taşın altına elimizi değil, başımıza koyduk. CHP bayrağını Adana ve ilçelerinde dalgalandırarak, yerel seçimlerden zaferlerle çıkacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda örgütlerimizden adaylık konusunda destek bekliyoruz.' dedi.

CHP Saimbeyli İlçe Başkanı Feyzi Büyükoğlu, “Saimbeyli, bu seçimlerde CHP'nin kalesi olacaktır. İlçe örgütü olarak adaylarımıza en büyük desteğimizi vereceğiz. Sorunlar ancak yerel seçimlerde CHP'nin kazanmasıyla çözülür. Vatandaşlarımız da bunun bilincindedir. El ele vererek CHP'yi iktidara taşıyacağız.” dedi.

Köyleri de mahalleleri de hizmet gitmeyen yerleri de bildiklerini ifade eden Çetin şöyle devam etti:

“Biz, yoksul halkın duygularının sömürüldüğünü de biliyoruz. Bazı bölgelere neden hizmet verilmediğini, neden ayrımcılık yapıldığını da biliyoruz.  Buz bu çifte standardı bitirmek için yola çıktık.Katılımcı, şeffaf, dürüst bir yönetim anlayışını hakim kılacağız. İlçelerin, köylerin Büyükşehir eliyle yağmalanmasına izin vermeyeceğiz. Sizleri asla sahipsiz bırakmayacağız. Sizlerin desteğiyle bunu başaracağız. Sizin desteğiniz, bizim mücadele azmimizi büyütüyor. “

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —