CHP’Lİ ERBEK’TEN İLGİNÇ AÇIKLAMA
Manşet Haber 6.08.2018 12:03:11 0

CHP’Lİ ERBEK’TEN İLGİNÇ AÇIKLAMA

CHP’Lİ ERBEK’TEN İLGİNÇ AÇIKLAMA

'Sağcı-solcu yok, iyiler ve iyi olmayanlar var'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Av. Aziz Erbek yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, yönetim kurulu üyeleri, partilileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kozan'da sivil toplum örgütleri ve esnafları da ziyaret eden Av. Erbek projelerini anlattı, Adana için birlik olmak gerektiğini vurguladı.
Ülkemizin iyiler ve iyi olmayanlar olarak saflara ayrıldığını ifade eden Av. Aziz Erbek, 'Bizler iyilerin tarafında yer alıyoruz.Türkiye'de artık partili, partisiz, sağcı, solcu ayrımı kalmadı. Şimdi iyiler ve iyi olmayanlar var. Sadece CHP'de değil, diğer siyasi partilerde de iyiler, vatanseverler, düzgün, dürüst insanlar var. Artık hep beraber bir araya gelmek zorundayız. Bizler iyiliğin, doğruluğun, hakkın ve hukukun temsilcisi olarak çalışmalarımızı yürüteceğiz.'dedi.
KİMSEYLE KAVGA ETMEYECEĞİZ
Adana ile ilgili projelerini anlatan Av. Erbek, 'Adana'yı çağdaş anlamda en sıradan bir Avrupa şehrinin seviyesine getirmek boynumuzun borcu. En büyük milliyetçilik şehrine, ülkesine hizmet etmektir.O bakımdan tüm ilçelerimizle birlikte Adana'da hakkın, hukukun temsilcileri olarak yola çıktık. Hesabını veren bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Göreve geldiğimiz gün alacağımızı, borcumuzu ve kaynaklarımızı şeffaf bir şekilde halkımıza anlatacağız. Kimseyle kavga etmeyeceğiz, tam tersine uyum ve beraberlik içinde Adana'ya hizmet edeceğiz.'diye konuştu.
HALKIMIZA HESAP VERECEĞİZ
Sosyal demokrat bir anlayışla Adana'ya ve Kozan'a hizmet vereceklerini belirten Av.Erbek, ' Adana merkezde ve tüm ilçelerimizde kentsel dönüşüm adı altında parsel bazında binalar yapılıyor. 2 katlı binayı yıkıp yerine 12 katlı binalar yapıyorlar. Bu tamamen yanlış bir uygulama. Bizim kentsel dönüşüm anlayışımız mahalle ve semt bazında olacak. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile mahallenin alt yapısını, üst yapısını düzenleyerek kentsel dönüşüme başlayacağız. Her şeyimiz şeffaf olacak, her yıl mal beyanında bulunacak, halkımıza hesap vereceğiz.'dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°