CHP’li Kadınların bölge toplantısı
Manşet Haber 3.01.2013 23:40:15 0

CHP’li Kadınların bölge toplantısı

CHP’li Kadınların bölge toplantısı

chp_kadin_rukiyeAdana(Ulus)—CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Cinkılıç, Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın da katılacağı Kadın Kolları Bölge toplantısının 9-10 Ocak tarihlerinde Adana’da yapılacağını açıkladı.

İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Rukiye Cinkılıç, Yerel ve Genel Seçimlere Giderken Güçlü Kadın Örgütünün Öneminin irdeleneceği bölge toplantısı proğramı ile ilgili bilgi verdi. Cinkılıç’ın açıklamasına göre,  Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın  il başkanlığını ziyaret ederek üyelerle buluşacak.
Seyhan Kültür Merkezi’nde yapılacak CHP Kadın Kolları Bölge toplantısında İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç açılış konuşması yapacak. CHP İl Başkanı Orhan Sümer, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan birer konuşma yapacak.

Beyaz Baston haftası nedeniyle CHP Kadın Kolları MYK üyesi. Bedriye Gürkan ile Çalışan gazeteciler günü nedeniyle kadın gazeteci Başkent TV Adana Temsilcisi Sema Erdoğan da bir konuşma yapacak. Doğu Akdeniz Bölge Toplantısının öğleden sonraki   programa il ve ilçe başkanları da katılacak.
Aynı gün öğleden sonra, Adana Barosu Sosyal Tesislerinde CHP Kadın Kolları Doğu Akdeniz Eşgüdüm Bölge Toplantısı yapılacak. Toplantıda, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana İl Kadın Kolları başkanları bir yıllık çalışma programlarının tanıtımını yapacak. CHP EVKADPRO Projesinin (Ev Kadınlarına Yönelik Propaganda Belirleme Projesi) Tanıtımı ve il adım uygulaması (atölye çalışması)
Proje Moderatörü Kadın Kolları MYK üyesi Nurlu Erkan tarafından yapılacak.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24.4° / 12.1°