CHP”LİLERE 4 SORU SORULACAK
Manşet Haber 20.09.2018 17:29:42 0

CHP”LİLERE 4 SORU SORULACAK

CHP”LİLERE 4 SORU SORULACAK

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart yerel seçimler öncesi bölge toplantıları yapıyor, İlki İzmir^de gerçekleştirilen toplantıların ikincisi 22 Eylül”de Adana’da yapılacak.
CHP’nin Örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın katılımıyla gerçekleştirilen Adana Bölge toplantısına Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis ve Osmaniye İllerinin Milletvekilleri, Belediye Başkanları, il başkanları, PM üyeleri, kurultay delegeleri katılacak. Toplantının açılış kısmının basına açık olacağı diğer bölümlerin kapalı olacağı ifade ediliyor. Toplantıda, milletvekilleri, belediye başkanları ve Parti Meclisi (PM) üyelerinin görüşleri alınacak, CHP’liler yerel seçimlere ilişkin görüşlerini aktaracak. CHP'lilerin büyük bölümünün, ön seçim yapılması konusunda ısrarcı olacakları bunun CHP’nin başarısı için kaçınılmaz olacağı dile getiriliyor.
ANKET FORMU DAĞITILACAK
Adana Bölge toplantısında da Ege toplantısında olduğu gibi CHP Genel Merkezi'nce hazırlanan ve 4 sorunun yer aldığı anketin dağıtılması bekleniyor. 'CHP örgütü durum değerlendirme anketi' başlıklı metinde, 'Temsil ettiğiniz il- ilçe örüğündeki üyeler birbiri ile uyumlu çalışabiliyor mu?', 'Temsil ettiğim il- ilçe örgütündeki iç çekişmeler nedeniyle başarılı olamıyoruz?', 'Sizce adayları hangi yöntemlerle belirlersek seçimlerde daha başarılı sonuçlar alır?' soruları yer alıyor.


YAZARLAR

24.4° / 12.1°