CHP’de Dağlı’ya İtiraz Var

26.02.2014 20:52:44

CHP’de Dağlı’ya İtiraz Var

MHP ihraç etti, CHP’de 3. sıraya konuldu

askeri_dagli_mhp_chpCumhuriyet Halk Partisi Seyhan ve Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyelerine yönelik tepki ve itirazlar sürüyor. Çukurova’da 5. Sırada yer alan Yılmaz Yakar’ın listeden çıkarılarak yerine halen Seyhan Belediye Meclisi üyesi olan CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş’un kardeşi Kadir Karakuş’un yazılmasına tepkiler sürüyor.

CHP’deki itiraz

sadece Reşit Karakuş-Yılmaz Yakar değişimine elbette olmuyor. CHP Seyhan İlçe Belediye Meclisi 3. Sıra adayı Askeri Dağlı’ya yönelik tepki ve itirazların da yapıldığı bildirildi. MHP’den 2009 yılında Seyhan Belediye Meclisi Üyesi seçilen Askeri Dağlı’nın, disiplin suçu nedeniyle MHP’den uzaklaştırıldığı bildirildi. Askeri Dağlı halen Seyhan Belediyesi’nin bağımsız meclis üyesi.

CHP Çukurova 5. Sıra aday Yılmaz Yakar’ın bugün Toros Gazetesi’nde manşette yayınlanan demeci de Adana’da ve Ankara’da CHP Genel merkezinde büyük yankı bulduğu bildirildi. Yılmaz Yakar’ın CHP İl Başkanı Orhan Sümer ile ilgili açıklamalarını Toros Gazetesi’nde sürdüreceği de belirtildi. Yılmaz Yakar’ın attığı SMS’lerde Ankara’daki görüşmeleri de dile getireceği kaydedildi.

CHP’de meclis üyelerine yönelik itiraz ve tepkiler sadece Yılmaz Yakar, Askeri Dağlı isimleri ile sınırlı kalmıyor.  Hakkında itiraz olduğunu dile getirdiğimiz Seyhan Kontenjan 2. Sıra adayı Ertan Karaoğlu, “Benim hakkımda itiraz yok, tepki de yok” ifadesini kullandı.

İl Seçim Kurulu’nun yapılan itirazları Cuma gününe kadar değerlendireceği, listelerin 2 Mart tarihinde kesinleşeceği öğrenildi. 2 Mart’tan sonra üyelerle ilgili hiçbir değişiklik yapılamayacağı da bildirildi.



1

KOCAİSPİR’DEN AK PARTİ VE MHP ZİYARETLERİ

2

VERGİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 31 MAYIS

3

“GELECEĞİ KERPİÇLE İNŞA ETMEK” KONULU SEMPOZYUM

4

ATO MOBİL UYGULAMA YAYINDA

5

KIVANÇ : ADANA’NIN İHRACATI 1 MİLYAR DOLARA ULAŞTI