Çocukluk hayalini gerçekleştirdi
Manşet Haber 16.12.2013 13:26:23 0

Çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çocukluk hayalini gerçekleştirdi

ADANA'da ilkokuldayken yıl sonu etkinliğinde avukat rolünü oynayan 24 yaşındaki Mehmet Can Kılınç, hayalini gerçekleştirip avukat oldu. Cübbesini ise, adliyede yazı işleri müdürü olan annesi ile mübaşir olan babası birlikte giydirdi. Av. Kılınç, 'Çocukluk hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum' dedi.
yusuf (5)
Adana Adliyesi'nde 8.Sulh Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan Gülcan Kılınç ile 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nin 27 yıllık mübaşiri Yusuf Kılınç'ın oğulları Mehmet Can Kılınç, çocuklukta anne ve babasının yanına gidip, gelirken avukatlık mesleğine ilgi duymaya başladı.
HAYALİ GERÇEK OLDU
İlköğretim Okulu 1'nci sınıfata iken de 'Kim ne olmak' istiyor etkinliğine katılıp avukatlık rolünü oynadı. Mübaşir babası Yusuf Kılınç, avukatlardan temin ettiği cübbeyi etkinlikte giydirdi. Kılınç da, büyüyünce avukat olmak istediğini söyledi.
Mehmet Can Kılınç, Yakındoğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni başarıyla bitirerek avukat olup, çocukluk hayalini gerçekleştirdi.
CÜBBEYİ ANNE VE BABASI GİYDİRDİ
Avukat Bora Kahyalar'ın yanında stajına tamamlayan Kılınç, baro toplantı salonunda düzenlenen törende yemin ederek avukatlık sertifikasını Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık'ın elinden aldı. Av. Kılınç'a cübbesini mübaşir baba ile müdür anne ve yanında staj yaptığı avukat giydirdi.
‘ÇOK MUTLUYUM'
Çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Av.Kılınç, ' Annem ve babam adliyede çalıştığı için ben de avukatlığa ilgi duydum. Avukat olup hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum' dedi.
Mübaşir baba Yusuf ve Yazı İşleri Müdürü anne Gülcan Kılınç, 'Oğlumuzun çocukluktan beri hayal ettiği mesleği yapacağı için çok mutluyuz' diye konuştu.

yusuf (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°