Coş’tan Adana’da Seçim Güvenliği Toplantısı
Manşet Haber 12.02.2014 14:10:21 0

Coş’tan Adana’da Seçim Güvenliği Toplantısı

Coş’tan Adana’da Seçim Güvenliği Toplantısı

adana_secim_guvenlik_toplantisi30 Mart 2014 tarihinde ülke genelinde yapılacak olan, Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’ Vali Hüseyin Avni Coş Başkanlığında yapıldı.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden “Seçim Güvenliği Toplantısı” ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Hüseyin Avni Coş’un yanı sıra Vali Yardımcısı Durmuş Gençer, İl Jandarma Komutanı Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve Siyasi Partilerin İl Başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, Mahalli İdareler Seçimlerinin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesi, vatandaşların oylarını serbestçe kullanabilmeleri ve Milli iradenin özgürce tecelli etmesi için Siyasi Partilerin İl Yetkilileri ile bir araya geldiklerini söyledi.

Vali Coş, Milletin iradesinin sandığa en iyi şekilde yansıması için her türlü tedbirlerin alınacağını belirterek, “Seçimlerin huzur ve güven içersinde yapılıp, sonuçlanacağından hiç kimsenin endişesi olmasın. Demokrasi bayramı olan seçimlerin sevgi, barış ve kardeşlik duygularını ortaya koyarak, Adana’ya ve Adanalıya yakışır biçimde gerçekleştirilmesi için herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekir” dedi.

Mevzuatın ve Yüksek Seçim Kurulu kararlarının açık olduğunu vurgulayan Vali Coş, “Tüm kesimler bu mevzuatlara ve kararlara göre hareket ettiğinde, seçimler huzur ve güven içerisinde kamu düzeni korunarak gerçekleşir. İdare olarak gerekli tedbirleri alıyoruz. Siyasi partilerimizin de kendilerine düşen görevleri yerine getireceklerine inanıyoruz. Bu Toplantıda, bu iradeyi ve kararlılığı bir kez daha gördük. Toplantıda seçimlerle ilgili tüm konular detaylı bir şekilde ele alındı” şeklinde konuştu.”

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°