Ç.Ü’DE “REKTÖR-ÖĞRENCİ BULUŞMASI”
EĞİTİM 16.04.2024 22:10:00 0

Ç.Ü’DE “REKTÖR-ÖĞRENCİ BULUŞMASI”

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, görüş ve önerilerini almak, taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla düzenlenen ‘Rektör-Öğrenci Buluşma’ etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

 

Mithat Özsan Küçük Amfide düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, dekanlar, yüksekokul/MYO müdürleri, daire başkanları ve ilgili birim amirleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Tuncel Meryem Tuncel, öğrencilerin doğrudan iletişim kurarak akademik ve sosyal konularda görüş ve önerilerini paylaşma imkânı sağlayan bu tür toplantıları çok önemsediklerini dile getirerek, toplantıları sıklaştıracaklarını söyledi. 

Gençlerin dersleri dışında da kendilerine zaman ayırarak kampüs içerisindeki sosyo-kültürel etkinliklere katılmalarını öneren Prof. Dr. Tuncel, doğayla iç içe bir kampüse sahip olan Çukurova Üniversitesindeki spor imkânlarından öğrencilerin maksimum derecede yararlanmasının önemine işaret etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

30.8° / 18.3°