Çukurova, AB standartlarında olacak
Manşet Haber 8.10.2013 11:45:33 0

Çukurova, AB standartlarında olacak

Çukurova, AB standartlarında olacak

elifdogan_iskad1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, Çukurova’nın Türkiye’nin parlayan yıldızı olabilecek bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekti.

Türkmen, kadınların ve gençlerin, öğrencilerin, yaşlıların ve çocukların daha rahat mekanlara kavuşması için projelerinin ve ekibinin hazır olduğunu söyledi. Çukurova’da çocuk oyun alanları, öğrenci yurtları, kent meydanı, çok yönlü kültür merkezleri, teknolojiye uygun dinlenme ve park alanları, kadın konuk evi, Seyhan Baraj Gölü Su Sporları başta olmak üzere güler yüzlü liderlik anlayışıyla ilçeye ayrı bir güzellik geleceğini ifade eden Av. Türkmen, “Kızlarımız ve kadınlarımızla birlikte gençlerimize girişimcilik ruhunu aşılayacağız. Sosyal demokrat bir partinin mensubu olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkacağız. Çukurova’da yaşayan halkımızın refah seviyesinin yükselmesi için Avrupa Birliği ve Dünya Bankası hibe fonları için özel projelerimiz olacak. Türkiye’deki belediyelerin göz önüne almadığı avantajları Çukurova’daki hemşerilerimiz için kullanacağız” dedi.
Av. Elif Doğan Türkmen, “Çukurovalı hemşerilerimize özel hazırladığımız ‘Kentte İnsan Hakları Avrupa Şartı’ başlıklı kitapçığımızda vurguladığımız üzere Çukurova’da Avrupa Birliği standartlarında bir yerel yönetim anlayışını hakim kılacağız. Kaliteli kent yaşamının güzel örneklerini sergileyeceğimiz Çukurova’da toplumun algısından farklı olarak güler yüzlü liderlik anlayışıyla halkımızın isteklerine kayıtsız kalmayacağız” şeklinde konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

26.7° / 14.1°