Çukurova ÇYDD yeni yerinde
Manşet Haber 15.02.2016 01:27:42 0

Çukurova ÇYDD yeni yerinde

Çukurova ÇYDD yeni yerinde

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çukurova Şubesi yeni yerine taşındı. CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve CHP 24. Dönem Adana Milletvekili Ümit Özgümüş açılışta ÇYDD’ye destek çağrısı yaptı.

cydd_cukurova_zulfikar_ozgumus (1)ÇYDD Çukurova Şube Başkanı Sibel Özgümüş,  'Türkiye geneli 107 şubemiz, 25 bine yakın gönüllü üyelerimiz ve 150 bine yakın öğrencilerimiz ile Türkiye'nin çağdaş geleceği için çalışmaktayız” dedi.

Özgümüş, desteklerini esirgemeyen milletvekillerine, oda başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine, sivil toplum örgüt başkanlarına, gönüllülere, gençlere ve üyelere teşekkür etti. CHP Adana 24. Dönem Milletvekili Ümit Özgümüş ve Seyhan Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Fazilet Badan’a yeni şube binasına sundukları katkı için teşekkür plaketi verildi.

DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

cydd_cukurova_zulfikar_ozgumusCHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve Ümit Özgümüş, gençlerin çağdaş geleceği için çalışan ÇYDD’nin desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
ÇYDD Çukurova Şubesi; Reşatbey Mahallesi, 62001 sokak, no 20 - Samanyolu Apt. Kat.2 No.6 Seyhan/ Adana adresinde hizmet vermeye devam edecek.cydd cukurova (2)

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

39.9° / 23.3°