Çukurova Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor
Manşet Haber 18.04.2016 20:29:35 0

Çukurova Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor

Çukurova Tarım Fuarı Kapılarını Açıyor

Adana(Ulus)--elka_bulent_yamacElka Fuarcılık tarafından düzenlenen Çukurova Tarım Fuarı 2. Kez kapılarını açıyor. Yarın açılacak olan fuar 24 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

ÇUKOBİRLİK binasında açılacak olan Tarım Fuarı'nın tanıtım toplantısında konuşan Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, ‘1,5 yılda 3.fuarımızı düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. ÇUKOBİRLİK imkânlarını bizler için seferber etti. Bizde işimizi iyi yaparak bu şehre katkı koymaya çalışıyoruz' dedi.
Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Sakar ile Seyhan Oteli'nde basınla bulaşan Bülent Yamaç, Dünya’da 50'nin üzerinde Tarım Fuarının düzenlendiğini ve Dünyanın hiçbir ülkesinde traktör satın alan kişinin aldığı traktörü fuar alanında deneyerek satın alma gibi bir yöntemin olmadığının altını çizdi. Bülent Yamaç, kendilerine destek veren Seyhan ve Büyükşehir Belediyelerini de teşekkür etti.
Çukobirlik Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan Tarım Fuarı'nda traktörler, tarla ekipmanları, sera sistemleri, tohum, gübre, ilaç, fide, fidan, sulama sistemleri, iş makineleri, ticari araçlar ve tarımın her alanından katılımcı firmalar yer alacak. 40 ilden çiftçiler davet edilen Çukurova Tarım Fuarına bu yıl 18 farklı ülkeden 245 firma ve temsilcisinin katılacağı açıklandı. Fuar, 5 bin m2 açık alan ve 50 dönüm uygulama tarlası ile Türkiye'nin ilk ve tek uygulamalı fuarı olma özelliği taşıyor.
Fuar için çiftçilerin davet edildiğini de belirten Yamaç, tüm halkı fuara davet etti. Yamaç şöyle dedi:

“Bu yıl 18 farklı ülkeden 245 firma ve temsilciliğinin katılımı ile açılacak olan fuarımız, 22 bin metrekare kapalı alanın yanı sıra 5 bin metrekare açık alan ve 50 dönüm uygulama tarlası ile Türkiye'de ilk ve tek Uygulamalı Fuar olma özelliğini korumaktadır.

Firmalar, kapalı alanımızda çiftçilerimizi ağırlayıp ürünlerini anlatırken, aynı zamanda ürünlerinin tüm özelliklerini uygulama tarlamızda kendilerine ayrılan özel alanda, traktör test sürüşleri, ürün ekimi, zirai uygulamalar ve benzeri her türlü denemeler ile gösterebilmektedirler.

Türkiye'nin en büyük tek parçalı kapalı alanına sahip olan fuar alnımızda yapılan tüm yenilikler ve sunduğumuz hizmetler ile hedefimiz Türkiye'nin En Büyük Tarım Fuarı'nı Çukurova Bölgesinde gerçekleştirerek, bölgemizin gücünü tüm yurda ve dünyaya göstermektir.

Bu amaç ile çıktığımız yolda bizleri destekleyen, bizlere inanarak organizasyonumuzda yer alan tüm katılımcı firmalarımıza, fuarımıza gerek ziyaret ederek, gerek sosyal medya kanalı ile bizlerden desteklerini esirgemeyen dostlarımıza, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Sivil toplum Kuruluşlarına, Birliklerimize, Dernek ve Ziraat Odalarımıza teşekkür ediyoruz.

Tarım alanında her türlü ürün ve hizmet ile son teknolojileri görerek test etmek ve takip etmek üzere düzenlenen Çukurova Tarım Fuarı'nın, 20 -24 Nisan 2016 tarihleri arasında birlikte olabilmek sektöre, katılımcı firmalarımıza ve bizlere güç verecektir.

Beş gün süresince 9:30-19:00 arası açık olacak olan fuarımıza tüm ilgililerimizi davet ediyoruz”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°