ÇUKUROVA’DA SANDIKTAN KİM ÇIKACAK?
SİYASET 31.03.2024 15:58:00 0

ÇUKUROVA’DA SANDIKTAN KİM ÇIKACAK?

Çukurova Belediye Başkanlığı için CHP, İyi Parti ve MHP adayları yarışıyor.

Çukurova İlçesi Adana’nın Seyhan ve Yüreğir’den sonra 3. Büyük ilçesi. 

Son 2 dönemdir Çukurova Belediyesi’ni CHP’den seçilen Soner Çetin yönetti. Çetin, bu seçimde CHP’den aday gösterilmedi ve İyi Parti’den aday oldu. CHP ise Avukat Emrah Kozay’ı aday gösterdi. Cumhur İttifakının adayı ise MHP’den Firdevs Cingözler oldu.

3 Aday sandığa giderek oylarını kullandı ve sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. CHP, MHP ve İyi Parti’nin Çukurova adaylarının paylaşımları ve mesajları şöyle:

Soner Çetin(İyi Parti): Güzel Adana’mıza ve tüm ülkemize hayırlı olması temennisiyle oyumuzu kullandık. Sevgisini ve desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor; çocuklarımızın, gençlerimizin ve kentimizin geleceği için tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum.

Emrah Kozay(CHP):  Aydınlık bir gelecek için demokratik görevimizi yerine getirip oyumuzu kullandık. Geleceğimiz için oyumuzu mutlaka kullanalım.

Firdevs Cingözler(MHP): Ailemle birlikte #VehbiGüzelAnadoluLisesi'nde 2225 nolu sandıkta oyumuzu kullandık. Seçim sonuçlarının #Çukurova'mız, #Adana'mız, hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 


Anahtar Kelimeler: ÇUKUROVA’ SANDIKTAN ÇIKACAK?

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32° / 18.5°