Tarih: 14.11.2020 19:40

ÇUKUROVA’YA 5 YILDIZLI ÖĞRENCİ YURDU

Facebook Twitter Linked-in

Çukurova Belediyesi tarafından yapılan 530 kişilik öğrenci yurdu tamamlandı. Yurdun açılışının 28 Kasım’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılacağı açıklandı.
“Öğrenci Evi” konsepti ile yapılan yurdun yarısı kız, yarısı erkek öğrencilere hizmet vereceğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, , yurt inşaatında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi’nde yaptırılan yurtta incelemelerde bulunarak, örnek odaları gezdi. Soner Çetin, çağdaş bir anlayışla yatay mimari uygulanarak yapılan yurdun en şiddetli depreme bile dayanıklı olarak yapıldığını belirterek, “Ayrıca çevreci bir yurt yaptık. En kısa zamanda da çevre düzenlemesi ve peyzaj işleri de tamamlanacak. 530 kişilik yurdun yarısı kız, yarısı erkek öğrencilerimize hizmet verecek. Yurtta öğrencilerimizin rahat etmesi için her türlü ayrıntı düşünüldü. Engelli öğrencilerimiz de hiçbir engelle karşılaşmadan yurdumuzdan yararlanabilecek. Yani bu özellikleriyle de engelsiz bir yurt olacak” dedi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —