Cumhuriyet ve Kadın paneli
Manşet Haber 28.10.2012 15:25:23 0

Cumhuriyet ve Kadın paneli

Cumhuriyet ve Kadın paneli

Adana(Ulus)--Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, Cumhuriyet’in 89. yılı nedeniyle başlattıkları etkinliklerin “Cumhuriyet ve Kadın Paneli” ile devam ettiğini bildirdi.
CHP İl Kadın Kolları olarak, 30 Ekim Salı günü ‘Cumhuriyet ve Kadın’ konulu panel düzenleyeceklerini vurgulayan Çinkılıç, Cumhuriyet kazanımlarının yok edilmeye çalışıldığı günümüzde kadınların AKP iktidarına karşı duracaklarını kaydetti.
Panele Köy Enstitüsü mezunu Hasibe Günel, Hollanda Sosyal Demokratlar Platformu Başkanı Öğretim Görevlisi Cezmi Doğaner ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Andaç Çuhadar’ın panelist olarak katılacağını söyleyen Çinkılıç, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin müreffeh bir ülke konumuna gelmesi için çağdaş kadınlara büyük ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.
ADANALILAR DAVETLİ
Salı günü saat 14.00’da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda başlayacak etkinliğe basın mensuplarını ve tüm Adanalılar’ı davet eden Çinkılıç, panelin ardından yerel sanatçı Ayten Kaya’nın türkülerden bir demet sunacağını, etkinliğin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu Fuayesi’nde ‘Atatürk’ fotoğrafları sergisinin gezilmesi ve kokteylle sona ereceğini sözlerine ekledi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

24° / 12.4°