“DAHA FAZLA HİZMET ETME ŞANSI ELDE EDECEĞİZ”
Manşet Haber 12.01.2024 21:48:18 0

 “DAHA FAZLA HİZMET ETME ŞANSI ELDE EDECEĞİZ”

 “DAHA FAZLA HİZMET ETME ŞANSI ELDE EDECEĞİZ”

CHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday gösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Hep beraber yeni ufuklara” mesajı verdi.

Adaylığının açıklanmasından sonra Adana Büyükşehir Belediye Binası önünde konuşan CHP ABB Adayı Zeydan Karalar, seçim startını verdi. Karalar şöyle konuştu:

“5 yıl Seyhan’da, 5 yıl da Büyükşehir’de halkımıza kendimizi adadık ve ‘Adana Adana’ çalıştık. Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Burhanettin Bulut’a, milletvekillerimize ve parti yöneticilerimize, partime, çalışma arkadaşlarıma ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız, yaptıklarımız ve ekibimizin özverisi sayesinde başarılıyız. Önümüzdeki 5 yılda çok daha iyi işler yapacağız.”

5 yılda yaptıklarını anlatan ABB Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye’nin Adana’ya bakışının da değiştiğini ve Adana’nın artık sorunlu yanlarıyla değil, doğal-tarihi güzellikleri, gastronomisi ve festivalleriyle gündeme geldiğini söyledi.  Zeydan Karalar, Adana’nın çok özel bir kent olduğunu ve bunu Türkiye’ye, dünyaya anlattıklarını, anlatmaya devam edeceklerini bildirdi.

Zeydan Karalar, “Adana’mıza çok hizmet yaptık ve daha çoğunu yapacağız ama bana Adana’ya yaptığınız en büyük hizmet ne diye sorsalar, kentin mali açıdan çok kuvvetlendiğini, önünün açıldığını, daha büyük hizmetler için fırsat oluşturduğumuzu söylerim. Parasal açıdan kimseye ihtiyacımız kalmadı. Sadece Sayın Cumhurbaşkanımız projemizi onaylarsa Metro 2. Hattı için borçlanma isteyeceğiz. Tramvay da yapacağız. Onun dışında para sorunumuz kalmadı. Yeni dönemde dünyanın incisi Seyhan Nehri’nin kıyısını çok güzel hale getireceğiz. Adana’ya bir marina yakışır. Bakanlıkla görüşüyoruz, onu da yapacağız. Kültür sanat kenti Adana’ya olağanüstü güzellikte, dünya çapında bir kültür merkezi inşa edeceğiz” dedi.

31 Mart 2024’te bir kez daha Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını belirten Karalar, “Adana’da daha önce alamadığımız ilçeleri de kazanacağız. Seçimde rakibimin kim olduğu fark etmez.” diye konuştu.

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°