Davutoğlu Adana ile Tanışacak
Manşet Haber 7.05.2015 10:46:15 0

Davutoğlu Adana ile Tanışacak

Davutoğlu Adana ile Tanışacak

Ahmet Davutoğlu Başbakan olduktan sonra ilk kez Adana’da mitingle halkın karşısına çıkacak. Davutoğlu’nun mitingde Adana’ya hangi vaadlerde bulunacağı şimdiden merak konujsu oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 10 Mayıs Pazar günü, saat 16.00’da, Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilecek Adana Mitingi’ne tüm Adanalı’ları davet etti.

2002 Kasım Seçimleri’nin hemen ardından Türkiye'ye hakim olan huzur ve istikrarın, 7 Haziran Genel Seçimleri’yle taçlanacağını iddia eden İl Başkanı Fikret Yeni, “7 Haziran Genel Seçimleri 'Yeni Türkiye' hedefine doğru atılmış en önemli adımlardan birisi olacak. Türkiye'nin son 13 yılına hemen her alanda damgasını vuran AK Parti, pazar günü gerçekleştirilecek Adana mitingiyle iktidar yürüyüşünü bir kez daha başlatmış olacak' dedi.

Başkan Fikret Yeni, şunları kaydetti:

'Türkiye'de huzur ve istikrarın devamı için, hızla gelişen ve kalkınan bir Türkiye için, birlik için, beraberlik, kardeşlik, huzur ve barış için, çok daha müreffeh bir Türkiye hedefi için Adanalı hemşerilerimi mitingimize bekliyoruz ' dedi.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°