Tarih: 25.07.2015 01:01

Delegeler Masa Başında Yazılmayacak

Facebook Twitter Linked-in

CHP Adana il Başkanı Burhanettin Bulut, delege seçimlerinin mahallelere sandık konularak yapılması için ilçe başkanlarıyla Pazartesi günü toplantı yapacağını söyledi.

Çukurova Metropol Gazetesi’nden Murat Yıldız’a açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, en büyük sorunlarından birinin ikiyüzlü yaklaşım olduğunu belirterek, “Önseçim diye kıyameti koparanların büyük çoğunluğu, bu konuda adım atıldığını zaman koşa koşa Ankara’ya gidip, bunun partiye zarar vereceğini anlatıyor. Biz bu anlayışa geçit vermeyeceğiz” dedi.

“MASA BAŞINDA YAZILMAYACAK…”

Adana’da kongre takviminin belirlendiğini, delege seçimlerinde mahallelere sandık konulması için il yönetimi olarak karar alıp bunu genel merkeze sunduklarını belirten İl Başkanı Bulut, “ Daha önce de defalarca açıkladık. Bizim derdimiz parti içi demokrasi. Delegeler, masa başında yazılmayacak, sandıktan çıkacak” diye konuştu.

20 yıldır yapılmayanları hayata geçirmek istediklerini, delegenin sandıktan çıkmasından yana olduklarını defalarca açıkladıklarını anımsatan Bulut, “Bu karar, mahalle dinamiklerini de hareketlendirecek. Pazartesi günü konuyu ilçe başkanlarımıza deklere edeceğiz. Önseçim istediğini söyleyip sonra Ankara’ya gidip ‘aman yapmayın’ diyenlere de dikkat edeceğiz” dedi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —