DEM PARTİ ADANA ADAYLARINI TANITTI
SİYASET 2.03.2024 16:35:00 0

DEM PARTİ ADANA ADAYLARINI TANITTI

Dem Partisi Adana Büyükşehir ve ilçe Belediye Eşbaşkan adaylarını tanıttı.

Şirin Park Otelinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısına Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayları Arife Çınar ve Mahfuz Güleryüz, Seyhan Belediyesi Eşbaşkan adayları Sever Uzun ve Mehmet Karakış, Yüreğir Belediyesi Eşbaşkan adayları Şükran Efetürk ve İbrahim Kocaman, Ceyhan Belediyesi Eşbaşkan adayları Delal Mamuk ve Cemal Gök, Çukurova Belediyesi Eşbaşkan adayları Feyruze Gümüş ve Mehmet Can Çelik, Karataş Belediyesi Eşbaşkan adayları Aysel Türkmen ve Vejdi Oral katıldı.

Adana İl Eşbaşkanı Helin Kaya, DEM Parti'nin kentte kendi adaylarıyla seçime girdiğinin altını çizdi, kimsesizlerin sesi olduklarını kaydetti. Kaya, “Tercihsiz bırakılanların tercihi, umutsuz bırakılanların umuduyuz.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Arife Çınar kendi adaylarıyla seçimlere gitmelerinin kendi kesimlerini memnun ettiğine değinerek bu durumun coşkuyla karşılandığını vurguladı. Halkı önemseyip halkın iradesini, esas alan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını ve kazanmak için yola çıktıklarını belirten Çınar, kazanacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan adayı Mahfuz Güleryüz de bu kez kazanmak için seçimlere katıldıklarını, halkın Adana’yı yönetenlerden memnun olmadığını ve rahatsız olduklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: PARTİ ADANA ADAYLARINI TANITTI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°