Demirçalı: 2 Türkiye Yarışacak
Manşet Haber 20.07.2014 23:47:34 0

Demirçalı: 2 Türkiye Yarışacak

Demirçalı: 2 Türkiye Yarışacak

ademircali_hbyCHP Genel Sekreter Yardımcısı Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, 2 Türkiye'nin yarışacağını belirterek, 'Bir tarafta başkanlık sistemi, diğer tarafta özgürlükçü ve laik bir aday yarışacak' dedi.

YA ÇATIYA YA ÇETEYE...

Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Bülent Yardımcı'yı gazetede ziyaret eden Ali Demirçalı, 'Adanalı hemşerilerimiz, kendini cezalandıran Başbakan'a oy vermeyecektir. Cumhurbaşkanı seçimlerinin yapılacağı 10 Ağustos'ta, halkımız, ya çatıya oy verecek, ya da çeteye oy verecek. Ama şundan eminim ki, çevre illerimiz teşvik kapsamına alınıp kalkınırken, günden güne yoksullaşan Adanalım, kime oy vereceğini çoy iyi bilmektedir. Bunu da sandıkta göreceğiz' diye konuştu.

HALKIN UMUDU KALMADI

Seçimlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetim şekli ve Adana'ya bakışıyla doğru orantılı geçeceğine dikkat çeken Demirçalı, 'İnsanlarımız işsiz, ailelerimiz yoksul, köylümüz perişan, çiftçimiz mutsuz. AKP iktidarı 12 yıldır halkımızı perişan etti. Bu halk, kendini perişan edenin dersini sandıkta verecektir. 11 Ağustos sabahı, yenilikçi, demokrat, laik, parlamenter bir kişilik olan ve muhalefetin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, halkımızın teveccühü ile Cumhurbaşkanı olacaktır' dedi.

KILIÇDAROĞLU ADANA'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün Adana'da olacağını bildiren Ali Demirçalı, programla ilgili şöyle konuştu:  'Genel Başkanımız saat 17.00'de Adana'da olacak. Havaalanındaki karşılamanın ardından 18.00'de Seyhan Belediyesi, sonrasında da Çukurova Belediyesi'ni ziyaret edecek. Halkımızın katılımıyla düzenlenen iftar programı ve Onur Akın'ın konser vereceği Ramazan şölenine katıldıktan sonra saat 22.00'de Adana'dan ayrılacak.'(Ekspres Gazetesi)

 

 

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°