Demirçalı’dan babalar Günü mesajı
Manşet Haber 15.06.2014 16:10:29 0

Demirçalı’dan babalar Günü mesajı

Demirçalı’dan babalar Günü mesajı

CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, annelerin, babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğiyle tüm babaların babalar gününü kutladığını bildirdi.

Adana Milletvekili ve CHP Genel Sekreter Yardımcısı Ali Demirçalı, babalar günü nedeniyle yayınladığı mesajda şöyle dedi:

“Hayatta ben en çok babamı sevdim” diyor Can Yücel. Babalık zor, meşakkatli bir görev, aynı zamanda da bir insanın yaşayabileceği en yoğun, karşılıksız duygulardan birisi.

Ülkemizde babalar çocuklarına bir lokma ekmek götürmek için, çocuklarına daha iyi bir gelecek verebilmek için canlarından oluyor. En son Soma’daki maden işçilerinin yaşadığı ve hepimizi büyük acıya sürükleyen kaza çok üzücü bir örnek olmuştur.  Artık babalarını bir daha göremeyecek çocukların sorumlusu olanlar bunu bir kader olarak sunmaktadır.

Hiçbir medeni ülkenin yaşamadığı kazaları fıtrat olarak sunanlar, dünyada ancak kendi çocuklarını sevenlerdir.  Başka çocukların babasız büyümesi onlara göre fıtrattır. Meydanlara çıkıp “İşçi ölümlerinde de dünyada birinci olduk” demelerini bekliyoruz. Bunlar “babacığım” sözünün arkasından paraların eritilip eritilmediğini merak ederler. Türkiye’nin şu anda yaşadığı en büyük trajedi baba sevgisinden anladığı sadece kendi çocukları olan bir başbakanın olmasıdır.

Kader, fıtrat diye sunulanların hiç de böyle olmadığını dünyaya baktığımızda gördüğümüz gibi, dünyada böyle yönetilen bir ülkenin de olamayacağını görüyoruz. Babalar, ancak böylesine zalimane yönetilen ülkelerde gencecik çocuklarının arkasından ağlar, çocuklar yetim büyürler. Bunu hep beraber değiştireceğiz.

Annelerin, babaların çocuklarının geleceği için endişe duymayacağı, her çocuğun kendisini en iyi şartlarda geliştirebileceği bir Türkiye dileğiyle tüm babaların babalar gününü kutluyorum.”

 

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°