Tarih: 19.09.2013 13:38

Demirdöküm kurumsallaşıyor

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye’nin ısıtma soğutma sektöründeki lider markası DemirDöküm, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarını ve yetkili servislerini kurumsal bir çatı altında toplamaya devam ediyor.

Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında, DemirDöküm’ün Adana yetkili satıcısı Enertek Isıtma’nın, 18 EylülÇarşamba günü yapılan açılış törenine Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna ile DemirDöküm yöneticileri ve bölge halkı katıldı.

Törende bir konuşma yapan Erdem Ertuna da; kaliteli ürünleri kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirdiklerini ifade ederek, DemirDöküm’de önemli ve büyük değişimler yaşandığını, kurumsal kimlik çalışmalarınınsa bu değişimin görünen yüzü olduğunu belirtti.

demirdokum_adanaDemirDöküm’ün 59 yıldır gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında gösterdiği performansla büyük başarılara imza attığını belirten Ertuna, “son yıllarda ürünlerimizdeki kalite standardını yükseltmenin yanı sıra yetkili satıcı ve servis yapılanmamızda da büyük değişimlere gidiyoruz. Değişen logomuz ve baştan aşağı yenilenen yetkili satıcılarımız, DemirDöküm’ün değişimi kucaklayan ve dinamik yüzünü sizlere yansıtacaktır.” dedi.

Ertuna sözlerine şöyle devam etti: “DemirDöküm markası çatısı altında, siz tüketicilerimize hizmet veren yetkili satıcılarımızın çalışma standartlarını sistematik hale getirdiğimiz yeni iş modellerimizle, bu ülkeye hizmet etmek bizlere ayrıca gurur veriyor. Yenilenen showroom’larımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —