Tarih: 12.03.2014 16:46

Demirspor Defterlerine El Konuldu

Facebook Twitter Linked-in

Adana Demirspor Kulübü Hukuk - İdari İşler Sorumlusu ve Muhasip Üye M.Emin Yumuşak, kulüp defterlerinin Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelenmeye alındığını açıkladı. Yumuşak,  ancak söz konusu incelemenin 2010-2012 yıllarını kapsadığını, mevcut yönetime ait döneme ilişkin hiçbir incelemenin bulunmadığını bildirdi.

Yumuşak yazılı açıklamasında, 2010-2012 döneminde açılan bir davaya istinaden yeni bir inceleme başlatıldığını ifade ederek, şu görüşlere yer verdi:

“Defterlerimizde inceleme var, ancak bu incelemeler 2010-2012 dönemini kapsıyor. Mevcut yönetimimizin görev yaptığı döneme ait hiçbir incelenme istenmedi. Gerek kamuoyu, gerekse adli makamlardan talep gelmesi halinde kendi yönetimimize ait defterlerin de incelenmesi için her an hazırız. Biz Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak her türlü iddialara cevap verecek durumdayız. İlelebet yaşayacak olan Adana Demirspor Kulübü ve çok büyük camiamıza hizmet vermek en önemli görevimizdir. Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak kamuoyumuzun bilgilerine sunarız”


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —