Demirspor Elazığ'a 3-2 Yenildi

20.05.2016 09:40:32

Demirspor Elazığ'a 3-2 Yenildi

Süper lig'e Play-Off ile çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor deplasmandaki ilk maçında Elazığspor'a 3-2 yenildi. Mavi şimşekler bu skorla final şansını 5 Ocak stadındaki maça bıraktı. Demirspor Adana'daki maçta 1-0'lık skorla final oynayabilecek.ads_elaziz (1)

Kamp yaptığı Malatya'da güvenlik gerekçesi ve Valinin talimatı ile sıkıntılı bir süreç yaşayan Adana Demirspor Elazığ karşısına Adana'dan gelen bir grup taraftarın desteği ile çıktı.

Adana Demirspor bu 90 dakikalık mücadelenin ilkini dün Elazığspor karşısında verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekibin defanstan çıkmadığını görebiliriz.

Elazığspor zaman zaman kendi yarı alanından çıksa da, daha çok gol yememeyi amaçlayan bir futbol sergiledi. Adana Demirspor ise ev sahibi ekibin yarı alanında zaman zaman baskı kurdu ancak gol bölgesinde başarılı olamadı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Mavi-Lacivertli ekip, kalesinde beklemediği golü gördü. Adana Demirspor, yılmadı, bıkmadı, usanmadı ve 20. dakikada penaltı atışında Pote ile beraberlik golünü buldu.

İkinci yarının başında 49. dakikada Berk’in golüyle geriye düşen Adana Demirspor’da 63. dakikada beraberlik golünü bulmak yine Pote’ye düştü.ads_elaziz (2)

Karşılaşmanın ikinci yarısında bambaşka bir futbol sergileyen ev sahibi ekip, uzaktan vuruşlarla gol bulmaya çalıştı. Nitekim 82. dakikada uzaktan kaleye ortada Çağrı ile 3. golünü bulması Mavi-Lacivertliler’in moralini bozdu.



1

ADANA MÜZESİ TÜRKİYE’NİN EN ESKİ 10 MÜZESİNDEN BİRİ

2

ADANA CHP KADIN KOLLARI BAŞKANINI SEÇİYOR

3

KOBİLERİN YEŞİL DÖNÜŞÜMÜ YÜZDE 90 ORANINDA DESTEKLENECEK

4

SEYHAN BELEDİYESİ’NDE YENİ ATAMALAR

5

EVİNİ EVCİL HAYVANLARLA DOLDURMAK DA BİR HASTALIK!