Demirspor evinde Balıkesir'e 1-0 yenildi

15.09.2013 02:35:13

Demirspor evinde Balıkesir'e 1-0 yenildi

rize_adsPTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, 5 Ocak stadında Balıkesirspor'a 1-0 yenildi ve haftayı puansız kapadı.

Bülent Birincioğlu, Samet Çavuş ve  İlker Tapak’ın yönettiği maçta  Adana Demirspor Balıkesirspor karşısında  Şener, Kamil(Dk.78 Atilla ), Erçağ  ( Dk.64 Özgür ), Junior ,Rajnoch , Efe , Birol , Kerem , Burak , Mehmet , (Dk.83 Raşit ) Dorge’den oluşan kadrosu ile mücadele etti. İlk yarısı golsüz kapanan maçın tek golü 63. Dakikada Murat’tan geldi.  Demirspor’dan Kamil, Junior,  Keremcan, Birol Balıkesprspor’dan ise  Canersarı kart gören oyuncular oldu.

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz,  özellikle rakip kalede beceriksiz olduklarını belirterek, “Olmaması gereken bir pozisyonda gol yedik. Tüm bunlara rağmen paniklemedik. futbolcularım saha içerisinde herşeyi yaptı.Ancak, kale önünde çok beceriksiz davrandık. Özellikle ikinci yarıda kalemize gelmeden biten bir maçtan maalesef mağlup ayrıldık.” Şeklinde konuştu.



1

SOLMAZ, KENT KONSEYİ GENEL SEKRETERİ OLDU

2

“ HALK TV VE SÖZCÜ TV’NİN KARARTILMASI HALKIN HABER ALMA HAKKINI ASKIYA ALACAKTIR”

3

“ZEYDAN KARALAR YALNIZ DEĞİLDİR”

4

CHP’DEN ADANA’DA GÖZALTI EYLEMİ

5

CHP MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKANLARDAN GÖZALTI TEPKİSİ