Demirspor’a 300 bin lira yardım
Manşet Haber 10.10.2013 00:54:14 0

Demirspor’a 300 bin lira yardım

Demirspor’a 300 bin lira yardım

ads2013-14Vali Hüseyin Avni Coş, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nca, 300 bin lirası Adana Demirspor’a, 15 bin lirası ise amatör spor kulüplerine verilmek üzere toplam 315 bin lira tutarında yardım sağlandığını açıkladı.

Süper Lig’e çıkmak için canla başla mücadele eden Adana Demirspor’un, ulu bir çınar olduğunu vurgulayan ve sporda Adana’yı temsil eden tüm takımlara gerekli desteği daima verdiklerini belirten Vali Coş, yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“315 bin TL. tutarındaki yardımın sağlanmasında hassasiyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik ile bu yardımın sağlanmasında öncülük eden Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın değerli yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Sağlanan bu yardım ile güzide kulübümüz Adana Demirspor ile amatör spor kulüplerimiz bir nebze de olsa rahat bir nefes alacak. Adana sporunun gelişmesi ve hak ettiği konuma ulaşabilmesi için gerekli tüm çabayı göstermeyi sürdüreceğiz. Kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Sağlanan bu yardım Adana’mıza ve kulüplerimize hayırlı olsun. Adana Demirspor camiası Sayın Bakanlarımızın katkılarını unutmayacaktır”

YAZARLAR

26.7° / 14.1°