Tarih: 07.05.2015 10:55

Demirspor’a Büyük Destek

Facebook Twitter Linked-in

vali_ads_tatli (2)Cumartesi günü Ankara’da Osmanlıspor ile zirve yolunda çok önemli bir müsabakaya çıkacak olan Adana Demirspor’a Vali Mustafa Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’ten destek geldi.

Mahmut Çelikcan ve Cengiz Zeybek ile birlikte Osmanlıspor maçının hazırlıklarını gerçekleştiren mavi-lacivertlileri tesislerde ziyaret eden Adana Valisi Mustafa Büyük, yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcularla sohbet etti.

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette, Osmanlıspor maçı öncesi mavi-lacivertlilere başarılar dileyen Adana Valisi Büyük, “Şampiyonluk yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkıyorsunuz. Sizin şampiyonluğunuz ve başarınızla birlikte Adana da büyüyecektir. Kalbimiz hep sizinle olacak. Bu güzel şehrimize galibiyetle gelip sizleri sevip, gönül verenleri mutlu etmenizi bekliyoruz” dedi. vali_ads_tatli (1)

Vali Mustafa Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e ziyaret ve destekleri için teşekkür eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, başarı adına çok büyük mücadele vereceklerini bildirdi.

Vali Büyük daha sonra futbolcular için getirdikleri tatlıyı takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan’a ikram ederek, “Sizlerden galibiyet bekliyoruz” dedi.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —