Demirspor’da para sıkıntısı yok
Manşet Haber 24.11.2012 15:50:34 0

Demirspor’da para sıkıntısı yok

Demirspor’da para sıkıntısı yok

Adana (Ulus)--Demirspor 2.Başkanı Ali Uğur Akbaş, Lokum Fm’de yayınlanan ‘Sportmence’ programına konuk oldu, Demirsporun para sıkıntısı olmadığını açıkladı.

Ali Uğur Akbaş, dinleyicilerden gelen bazı sorular karşısında sıkıntılı anlar yaşadı, ancak hepsine açık yüreklilikle cevap verdi. Futbolcuların ödemelerinin yapılmadığı ile ilgili soruya cevap veren Ali Uğur Akbaş, ‘Hiçbir oyuncunun ödemesinde sorun yaşamadık, futbolcu alacaklarının yarısını ödedik, primleri düzenli ödeniyor, geçen sezondan kalan futbolcu borçlarını da ödüyoruz. Adana Demirspor kulübünde şu anda para sıkıntısı yok.”dedi

Bir dinleyicinin, ‘sezon başında 10 Milyon TL borç vardı, 20 tane futbolcu transfer ettiniz ve bu da yaklaşık 10 Milyon TL yapar. Siz tüm oyuncuların paralarını peşin mi ödediniz de şimdi borç halen 10 Milyon TL diyorsunuz ? Sorusu üzerine Ali Uğur Akbaş, ‘Sen merak etme, biz çok maliyetli bir takım kurmadık, 10 Milyon TL gibi bir rakam harcamadık transferlere, siz rahat olun ve Adana Demirspor’u desteklemeye devam edin’ diye konuştu.

‘DEVRE ARASI TAKVİYE’

Çok önemli bir takım oluşturduklarını söyleyen Adana Demirspor 2.Başkanı Ali Uğur Akbaş, ‘Bu takımı her türlü şartta ligde bırakırız, ama bizim hedefimiz Adana Demirspor’un yıllardır süren şampiyonluk özlemine son vermek. Bunun için de devre arasında birkaç takviye yaparak, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 ‘BİZİ BİRAZ RAHAT BIRAKSINLAR’

Öte yandan yaklaşık 9 aydır hacizde olan ve el konulan 01 DS 608 plakalı kulüp otobüsüne hacizlerden temizleyerek tekrar kulübe kazandırdıklarını söyleyen Ali Uğur Akbaş, ‘Otobüs geldikten sonra, ilk kez Gaziantep deplasmanına gönderdik ve bugün aldığımız bir haber bizi çok üzdü, Adana Demirspor’a başkan adayı olan Selahattin Aydoğdu’nun futbolcu kardeşi İlhan Aydoğdu kulüp otobüsünü yeniden icraya verdi ve yakalama emri çıkarttı, şimdi futbolcu arkadaşlarımız tedirgin bir şekilde yola çıktılar. İlhan neden bu kadar acele ediyor bilmiyorum, yangından mal kaçırır gibi davranmak Adana Demirspor’un bir evladı olan futbolcuya yakışmıyor, ben tek sebebin garez olduğunu ve bilerek yapıldığını düşünüyorum, bizi biraz rahat bıraksınlar’ ifadelerini kullandı.

‘HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI’

Adana Demirspor 2.başkanı Ali Uğur Akbaş, ‘Bu takımın şampiyon olmaması için hiçbir neden yok, sadece Sanayi odasından, Ticaret odasından, sivil toplum kuruluşlarından ve bürokratlarımızdan da destek gerekiyor. Şampiyonluğa giden yolda herkes elini taşın altına koymalı ve bunu Adana olarak başarmalıyız” dedi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

27.1° / 18.7°