“DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Manşet Haber 26.02.2023 21:40:27 0

 “DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 “DEPREMDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”






Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından etkilenen vatandaşlarımızın her yanında olduklarını söyledi.





Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle birlikte öncelikle en kazlardaki arama-kurtarma çalışmalarına eşlik ettiklerini, evlerine giremeyen depremzede vatandaşların ihtiyaçların karşılanması için Valilikle ve diğer kurum-kuruluşlarla iş birliği içinde önemli destek sağlanmasına öncülük etiklerini ifade eden ABB Başkanı Karalar,  büyük yıkımın yaşandığı Hatay’daki arama-kurtarma ve destek çalışmalarına da Adana’dan ekipleri gönderen, operasyonları bizzat izleyen, başta Adanalılar olmak üzere, depremzedelerin sorunlarının çözümü için yoğun çaba harcadıklarını ve harcamaya devam edeceklerini kaydetti.









Adana merkez ve ilçelerde depremzedeleri ziyaret eden, sorunlarını bizzat gören ve çözümü konusunda çaba harcadıklarını ifade eden Zeydan Karalar, Sarıçam ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Sarıçam Niyet Akademi Şubesi’nde ve çadırlarda kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Zeydan Karalar, Kozan'da da öğrenci yurdunda ve Adana Büyükşehir Belediyesi Sırelif Gündüz Bakımevi’nde kalan deprem mağduru vatandaşlarla buluştu, taleplerini ve sorunlarını dinledi.









ABB Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan’da toplanma merkezlerini ve cemevini ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti, sorunları dinleyerek, “Tüm gücümüzle depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

YAZARLAR

32.1° / 19.2°