Develi, Demirspor maçını Aldırmaz ile izledi

5.11.2012 15:31:48

Develi, Demirspor maçını Aldırmaz ile izledi

Adana(Ulus)--Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Turgay Develi, Adana'nın güzide ve köklü kulüplerinden Adana Demirspor'un, Ankaragücü maçından galip gelmesinin sevindirici olduğunu belirterek, ''Adana Demirsporumuz Süper Lig yolunda Ankaragücü gibi bir takımı yenmesi büyük bir başarıdır.” dedi.

Ankaragücü galibiyeti ve elde edilen başarılardan dolayı Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları kutladığını belirten Develi, ''Bu maçta alınan galibiyet ve başarılı gidişatta taraftarların hakkını inkar edemeyiz. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Adana Demirspor’umuz Süper Lig yolunda ilerliyor. Mavi Lacivertli renklere gönül veren taraftarlarımız Adana Demirspor'u desteklemeye devam etsinler'' diye konuştu.
DEVELİ TFF YETKİLİLERİYLE GÖRÜŞTÜ
CHP Milletvekili Turgay Develi, maç 1-1 devam ederken Ankaralı taraftarların tribünde olay çıkarmalarını, koltuk kırmalarını hoş karşılamadığını ifade ederek, ''Futbol bir temaşa oyunudur ve üç skoru vardır. Ankaralı taraftarların yaptıkları taşkınlık hoş değildi. Bu arada sahaya giren bir taraftar hem kendisine hem de Adana Demirspor'a zarar vermektedir. Adana Demirsporluya bu tür hareketler yakışmaz. Sahaya giren taraftar hemen stadın dışına çıkarılmış, herhangi bir
taşkınlık yapması önlenmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle görüşerek bu konu hakkında adil davranmalarını istedim. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Adana Demirspor'a herhangi bir ceza uygularken insaflı davranmalı. PFDK cezai işlem uygularken kentin tamamına Adana Demirspor'u kötü duruma düşürecek ceza uygulamamalıdır. Burada Adana Demirspor takımı ve Adana cezalandırılmamalıdır.'' şeklinde konuştu.
Adana Demirspor futbol takımının iyi sonuçlar alarak hedefine emin adımlarla ilerlediğini anımsatan Develi, ''Bu yolda herkes duyarlı davranmalı ve Adana Demirspor takımına zarar vermekten kaçınmalıdır. Demirspor’umuz yıllar sonra istikrar yakaladı, bunu bozmaya hiç kimsenin hakkı yok' diye konuştu.

 



1

SATRANÇ TURNUVASINA 454 SPORCU KATILDI

2

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP’TA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

3

CHP’Lİ ŞEVKİN EKONOMİDEKİ DİP NOKTAYI ANLATTI

4

ADANA TABİP ODASINDA YENİ YÖNETİM

5

450 PERSONEL VE 100 ARAÇ İLE HAŞEREYLE MÜCADELE